2014-10-02 02:51:21• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hamarosan minden elrendeződik!

Napi horoszkóp október 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma egész nap holdszünet lesz, így ne lepődjön meg, ha semmi épkézláb dologhoz nem tud kezdeni. Álljon meg egy kis időre, és vegye fel a kapcsolatot a Univerzummal, küldje el az önt foglalkoztató kérdést a csillagoknak. Higgye el, az ég tele van megoldásokkal, egyik pillanatról a másikra rá fog jönni a válaszra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bikaként könnyebben ellenáll a holdszünet okozta káosznak, de így sincs könnyű helyzetben. Délután könnyen kétségbe eshet attól, hogy semmi sem úgy történik, ahogy eltervezte. Próbáljon higgadt maradni, hamarosan minden elrendeződik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A holdszünet miatt a korai munkakezdés biztosan nem lesz kifizetődő. Engedje, hogy lassan induljanak be a dolgok, és a nap folyamán ne is kapcsoljon teljes sebességre. Utólag úgyis megbánná! Estére már tervezhet valami kellemes programot, akkorra ismét élénk lesz, mert a Hold a Bakból átlép a Vízöntő jegyébe.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A holdszünet miatt a mai nap csak egy valamire alkalmas: lazításra. Meditáljon, sétáljon, hallgasson zenét, érezze jól magát, engedje el a napi gondokat! 21 óra felé a Hold belép a Vízöntő jegyébe, ami önnek különösen jót tesz majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold továbbra is a Bakban áll, ám mivel a Neptunusz is erős pozícióban van, ma nem szabad elvárnia, hogy minden simán menjen: csalódások, félreértések, érhetetlen módon lassuló folyamatok lesznek napirenden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A holdszünet miatt úgy érzi, semmi sem sikerül. Be kell vallania önmagának, hogy most mindenhez több időre van szüksége, mint máskor. Ha szerencsés, akkor otthon maradhat, és pihenhet, próbáljon meg aludni délután-kora este! Holnapra rendeződnek a sorai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma még inkább érvényes a tegnapi jótanács: ügyeljen az anyagi dolgaira, ne költsön túl sokat! A Merkúr és a Neptunusz bevásárló körútra csábítanak, ezt pedig most nem engedheti meg magának. Tartózkodjon a fizikailag megerőltető tevékenységektől is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Bakban járó Hold hatására figyelme kifelé, karrierjére irányul. A befolyás, a hatalom és a kontroll fontosak az ön számára, és nehezére esik másoktól utasítást elfogadnia - kivéve, ha 100%-ig tiszteli az illetőt. Hamar vitába keveredik másokkal, és mivel Vénusz a Mérleg jegyében áll, könnyen megeshet, hogy kedvesével is veszekedni fognak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold ugyan még a Bak jegyében áll, de az egész nap holdszünetben telik el. Ebben az a kellemetlen, hogy egyáltalán nem, vagy csak kevéssé bízhat abban, hogy mások tartják magukat az előzetes megállapodásokhoz. Este a Merkúr és a Neptunusz kedvet csinálnak a nagy beszélgetésekhez.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold csütörtökön is a Bak jegyében áll. A mai nap különösen alkalmas a nyílt és őszinte beszélgetésre párjával. Vállalja fel érzéseit és vállaljon felelősséget tetteiért, szavaiért, érzéseiért!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold még a Bak jegyében jár, de egész nap szünetel, úgyhogy vigyázzon, el ne aludjon napközben! Szinte lassított felvételként mozog, gondolkodása is lelassul. Legrosszabb a helyzet késő délután lesz és este, amikor még egy erős Neptunusszal is számolnia kell. Ne szervezzen mára fontos programot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a Merkúr és a Neptun kapcsolata hihetetlenül érzékennyé teszi önt! Úgy érezheti, hogy látnoki képességekkel rendelkezik, de könnyen előfordulhat, hogy csak beképzel magának valamit. Jobb lesz, ha a mai megérzéseire nem alapoz nagy terveket.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: